HOME

BACK CANARY GEOG CANARY SHOP ABOUT US MESSAGE BOARD CONTACT US

 

 

Spectacular Penguins

Back to Bird Section

 

Emperor Penguin Pingüino Emperador
Aptenodytes forsteri
  • Weight : 30 kg.

  • Height 110 cm.

  • Habitat : Antartic Continent

  • Food : Small fish, squids and crustaceans.

  • Reproduction : Starts when they are 5 y/o

  • Swimming : Can dive more than 300 metres, usually only goes 50 metres deep, can stay 8 minutes below water.

  • Population : About 200 thousand pairs.

  • Peso : 30 kg.

  • Altura : 110 cm.

  • Hábitat : Continente Antártico.

  • Alimentación : Peces pequeños, calamares y crustáceos.

  • Reproducción : A partir de los 5 años.

  • Nadar : Pueden bucear mas de 300 metros, habitualmente solo baja 50 metros y se queda allí unos 8 minutos.

  • Población : Unas 200 mil parejas.

   
Macaroni Penguin Pingüino Macaroni
Eudyptes chrysolophus
  • Weight : 5 kg.

  • Height 70 cm.

  • Habitat : Southern hemisphere, southern Pacific, Indian and Atlantic oceans

  • Food : Antartic Krill (Euphausia Crystallorophias)

  • Reproduction : In large colonies, about 200 thousand pairs.

  • Swimming : Dives between 10 and 100 metres and can stay there for about a minute.

  • Population : About 12 million pairs.

  • Peso : 5 kg.

  • Altura : 70 cm.

  • Hábitat : Hemisferio sur, sur de los océanos, Pacifico, Indico y Atlántico.

  • Alimentación : Camarón Antártico (Euphausia Crystallorophias)

  • Reproducción : En grandes colonias de unas 200 mil parejas.

  • Nadar : Pueden bucear mas entre 10 y 100 metro y pueden permanecer así durante un minuto.

  • Población : Unos 12 millones de parejas.

   
Adelie Penguin Pingüino Adelia
Pygoscelis adeliae
  • Weight : 6 kg.

  • Height 78 cm.

  • Habitat : Antartica.

  • Food : Antartic Krill (Euphausia Crystallorophias)

  • Reproduction : In large colonies, about 200 thousand pairs.

  • Swimming : Dives between 10 and 100 metres and can stay there for about a minute.

  • Population : About 2.5 million pairs.

  • Peso : 6 kg.

  • Altura : 78 cm.

  • Hábitat : La Antartica

  • Alimentación : Camarón Antártico (Euphausia Crystallorophias)

  • Reproducción : En grandes colonias de unas 200 mil parejas.

  • Nadar : Pueden bucear mas entre 10 y 100 metro y pueden permanecer así durante un minuto.

  • Población : Unos 2,5 millones de parejas.